Elke bedrijf, klein of groot, heeft te maken met IT. En dit blijkt vaak ingewikkelder en complexer te zijn dan het in eerste instantie lijkt. Veel keuzes en moeilijke termen zijn dan wat mensen vaak als probleem ervaren. Heb je geen tijd en zin om je te verdiepen in alle mogelijkheden. Of twijfel je over een keuze en wil je een second opinion. Laat mij je dan helpen.

Onafhankelijk IT advies

Veel leveranciers zeggen dat met hun oplossing alles kan wat jij nodig hebt. Wat er vaak niet bij verteld wordt is dat een goede inrichting van de oplossing veel kennis en tijd vraagt.
Door mijn onafhankelijkheid van leveranciers, ik verkoop geen apparaten, software of abonnementen, kan ik jou een advies geven wat het beste is voor jou en jouw onderneming.

Hoe klein je onderneming ook is, je hebt met verschillende (bedrijfsvoerings)processen en IT voorzieningen te maken. Binnen het advies kijk ik dan ook naar de samenhang tussen de verschillende (bedrijfsvoerings)processen en IT voorzieningen van jouw onderneming. Hiermee geef ik inzicht in de consequenties van de verschillende keuzemogelijkheden voor aanschaf of inrichting. 

Inrichting

Omdat inrichting van IT voorzieningen ook een bepaald kennisniveau vraagt kan ik je naast advies geven ook helpen met de inrichting en documentatie ervan.
In plaats van zelf de inrichting te doen kan ik je ook meehelpen met het zoeken naar een partij die dat voor jou kan doen.
Door mijn onafhankelijkheid richting deze partijen kan ik je ondersteunen om de kritische vragen te stellen zodat de inrichting gedaan wordt die het beste is voor jou en jouw onderneming.

IT-diensten

Over onder andere de volgende IT voorzieningen kan ik advies en hulp bij inrichting geven:

  • advies data-en systeemherstel
  • advies cloud computing
  • advies hard- en software
  • advies informatiebeveiliging
  • advies internet
  • advies (draadloze) netwerken